Здравейте, колеги!Това ми е първият пост, надявам се да не е и последен.В момента съм с италиянка, но не е Алфа. Понеже мисля да сменя возилото, съм се насочил към Алфа 146-ца, защото съм семеен с дете и е по-удобно с 5 вратка. Не искам 156-ца, защото пък съм приготвил 3 и малко. Въпроса ми е относно jtd-двигателя. Същият ли е като при Фиат, защото във форума на Фиат едва ли не го боготворят.
Бих желал в темата да вземат по-активно участие колеги с такива колици, поне ще имат обективно (субективно) мнение.Какво им се е налагало да сменя, освен обичайното обслужване при покупка на "нов" автомобил. Как е ходовата част на 146-ците, поддръжката не мисля че е скъпа? В мобилето има 146-ци jtd от 2800 нагоре.Това нормална цена ли е, малко ме съмнява!
Бих желал в темата да вземат по-активно участие колеги с такива колици, поне ще имат обективно (субективно) мнение.Какво им се е налагало да сменя, освен обичайното обслужване при покупка на "нов" автомобил. Как е ходовата част на 146-ците, поддръжката не мисля че е скъпа? В мобилето има 146-ци jtd от 2800 нагоре.Това нормална цена ли е, малко ме съмнява!
Comment